No-Hair Studio

Vacature

We are looking for you!

Bekijk snel onze vacature

Werken bij No-Hair studio

Ben jij schoonheidsspecialiste en is ontharen echt iets voor jou? Toe aan een nieuwe uitdaging en klaar om het succes van No-hairstudio verder uit te breiden dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Wie zijn wij?
No-hairstudio Nederland is in 2009 opgericht als enige echte ontharingsspecialist in ontharen dmv IPL en wax zijn wij uniek in Nederland. Inmiddels zijn er al 9 vestigingen in Nederland. De klant staat centraal bij no-hairstudio doormiddel van persoonlijk contact en het voldoen aan van de wensen van de klant.

Sollicitatieformulier

  Sollicitatie voor vestiging

  Upload jouw CV (optioneel)

  Ik accepteer het privacy beleid

  Als Ontharingsspecialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de ontharingsbehandelingen dmv wax en IPL (definitief ontharen). Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste is bij ons een pré en natuurlijk een affiniteit met waxing. Nog niet helemaal de waxtechnieken onder de knie je krijgt bij ons een interne opleiding.
  Wie zoeken wij?
  Je bent ons visite kaartje, je hebt het klantcontact en gaat altijd voor het beste resultaat. Je weet wat service verlenen is en werkt altijd met een glimlach. Je werkt in een team en motiveert elkaar naar een nog hoger niveau. Commercieel ingesteld zijn is een pré. Wil jij bij ons werken en als team onze succesformule verder uitbouwen? Wij zullen er alles aan doen om je goed te begeleiden en natuurlijk krijg je eerst een professionele interne training. Ben jij zo iemand naar wie klanten straks speciaal vragen? Ben je representatief, vind je het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en wil je graag de beste zijn? Dan ben jij ons nieuwe toptalent!

  • Je hebt affiniteit met ontharen
  • Klant ervaring en contact staat hoog in het vaandel bij je en wil de klant op zijn gemak stellen
  • Weekenden en avonden werken is voor jou geen probleem.
  • je bent flexibel en bereid om andere studio’s in Nederland af en toe een handje te helpen
  • commercieel en weet van aanpakken

  Spreekt bovenstaand profiel je aan, wacht dan niet langer en start je nieuwe uitdaging bij no-hairstudio Nederland vandaag nog!
  Wat bieden wij?
  Werken bij No-hairstudio is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde en iedere klant is anders. Daarnaast is jou advies heel belangrijk voor de klant en laat je iedere klant met een tevreden gevoel achter. Je werkt met specialisten door heel Nederland en bent zelfstandig evenals een teamplayer. Je bent mede verantwoordelijk voor het succes van jullie salon.
  Je wordt intern opgeleid als ontharingsspecialiste zodat je alle ins en outs weet als het om ontharen gaat.
  Is je interesse gewekt of heb je toch nog wat meer informatie nodig?
  Mail dan naar renate@no-hairstudio.nl

  WIJ ZOEKEN CONTINUE KRACHTEN OP PARTTIME BASIS OM ONS NO-HAIR TEAM TE VERSTERKEN.
  Ons personeel is ons visite kaartje, ze hebben het klantcontact en gaan altijd voor het beste resultaat. Ze weten wat service verlenen is en werken met een glimlach. Daarnaast moeten ze in een team werken en als zodanig elkaar motiveren naar een nog hoger niveau. Commercieel ingesteld zijn is een pré.

  Wil jij bij ons werken en als team onze succesformule verder uitbouwen?
  Reageer dan snel naar renate@no-hairstudio.nl
  (Vermeld bij je sollicitatie voor welk filiaal je solliciteert).
  Wij zullen er alles aan doen om je goed te begeleiden en natuurlijk krijg je eerst een professionele interne training. Ben jij zo iemand naar wie klanten straks speciaal vragen?
  Ben je representatief, vind je het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en wil je graag de beste zijn?
  Dan ben jij ons nieuwe toptalent!

  Bericht versturen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?