No-Hair Studio

Over ons

Bij No-Hair studio zijn we al méér dan 10 jaar zijn gespecialiseerd in IPL behandelingen en waxing. Wij staan voor uitgebreid persoonlijk advies, vakkundig en gediplomeerd personeel en betaalbare behandelingen. 

Definitief ontharen bij No-Hair studio

Bij NO-HAIR Studio kunt u terecht voor definitief ontharen door middel van IPL behandelingen. Deze geavanceerde techniek zendt lichtflitsen door de haartjes het haarzakje in. Daardoor beschadigt het haarzakje onherstelbaar en kan het geen nieuwe haartjes aanmaken. Hiervoor werken wij met hoogwaardige apparatuur waarvan wij de exclusiviteit hebben in de Benelux.

Voor het definitief ontharen gebruiken wij de modernste technologie om pijnloos te ontharen.
openingstijden
tarieven
Meer informatie of een afspraak? Neem contact met ons op of boek online direct een afspraak bij een van onze vestigingen.

R
Altijd scherpe tarieven
R
De nieuwste apparatuur
R
Ervaren medewerkers
R
ANBOS gecertificeerd
R
Gediplomeerd personeel
R
AGB code voor zorgverzekering
R
Altijd een vestiging in de buurt

Bij ons kunt u terecht voor

Definitief ontharen d.m.v. IPL voor vrouwen
bekijk hier de mogelijkheden en prijzen

Definitief ontharen d.m.v. IPL voor mannen
bekijk hier de mogelijkheden en prijzen

Waxing voor vrouwen
bekijk hier de mogelijkheden en prijzen

Waxing voor mannen
bekijk hier de mogelijkheden en prijzen

1. Gratis intake
Als u voor uw eerste IPL behandeling komt houden wij altijd eerst een intake. In de intake wordt uitgelegd hoe de behandeling werkt, waar u rekening mee moet houden en wat u kan verwachten. Ook worden er enkele medische vragen gesteld die belangrijk zijn voor dat we met de behandeling beginnen.

Er kan eventueel direct behandeld worden na een intake. Dit kan alleen als het langer geleden is dan 4 weken voor het ontharen met harsen of epileren. Ontharen doormiddel van scheren is geen probleem. Voor de behandeling dienen de haren geschoren te zijn. Eerst wordt er op de zone die we gaan behandelen een gel aangebracht die zorgt voor de geleiding. Vervolgens wordt het apparaat ingesteld op uw huid -en haartype en wordt de intensiteit bepaald. De standen en instellingen die gebruikt worden, houden wij in ons systeem bij zodat wij bij een volgende afspraak direct weten welke instellingen er zijn gebruikt.

Na de behandeling ziet u geen verschil met voor de behandeling. De haren die definitief verwijderd zijn zullen pas na ongeveer 2 weken geleidelijk uitvallen. U boekt direct een vervolgafspraak voor over 4-6 weken. Dit is afhankelijk van de haargroei.

2. De behandeling

 • Voorafgaand aan een IPL behandeling dienen de haren van de te behandelde zone geschoren te zijn. Dit omdat de IPL technologie op het pigment van het haar werkt en door ongeschoren haren niet effectief kan zijn in de haarwortel.
 • Voor de eerste behandeling vragen wij u een klein stukje te laten staan zodat de ontharingsspecialiste de haarkleur kan beoordelen om te zien of deze geschikt is voor de IPL methode
 • Hiervoor krijgt u eerst een laagje gel aangebracht op de huid, dat zorgt voor de geleiding en direct verkoeling van de huid. Het IPL apparaat wordt ingesteld op uw huid en haartype. De energie die er gebruikt dient te worden wordt bepaalt tijdens de behandeling.
 • Nadat de energie op de juist is gedoseerd, wordt u behandeld.
 • Na afloop van de behandeling wordt de huid gekalmeerd met een aloë Vera.
 • Na uw behandeling worden de doseringen genoteerd zodat deze bij uw volgende bezoek aan ons bekend zijn.

3. Uw wensen

 • De zone of zone’s die u behandeld wil hebben door middel van de IPL methode zullen zorgvuldig behandeld worden door een van onze ontharingsspecialisten.
 • Mocht u specifieke wensen hebben of afwijkende gebieden behandeld wil hebben wordt er voor u een specifieke behandelingsprijs afgesproken tijdens de intake. 
 • Voor het definitief ontharen zijn er gemiddeld 10 behandelingen nodig met tussen periodes van 4-6 weken.  Dit heeft te maken met de verschillende haargroeifases. Alleen in de groeifase kan een haarwortel definitief vernietigd worden.
 • Iedere persoon is verschillend waardoor er vooraf nooit gezegd kan worden hoeveel behandelingen er nodig zijn om alle haren definitief te verwijderen.
 • Het is mogelijk dat haren door de behandeling te dun en licht worden waardoor deze op dat moment niet te verwijderen zijn, er zal dan een langere periode tussen behandelingen aangehouden moeten worden.
 • Wij bieden u een zekerheidspakket aan van 2 jaar waarbij u voor een vooraf vastgesteld en betaald bedrag 2 jaar lang behandeld wordt zonder bijkomende kosten gedurende deze periode.

4. Na de behandelingen

 • Nadat de behandelbare haren definitief verwijderd zijn zitten uw behandelsessies erop. Het is mogelijk dat er nog lichte dunne haren over blijven die op dat moment niet meer behandelbaar zijn.
 • U kunt hiervoor een nabehandeling in plannen wanneer deze haren weer hun oude structuur en kleur terug hebben gekregen.
 • Tevens is het mogelijk dat er nog inactieve haarwortels activeren in de toekomst hiervoor zijn ook een aantal nabehandelingen nodig.
 • Door hormoon wisselingen tijdens pubertijd, zwangerschap en overgang kan het lichaam nieuwe haarwortels aanmaken.
 • Hetzelfde geldt voor extreem gewichtsverlies, gewichtstoename, hormonale kuren etc.
 • U kunt ook voor uw nabehandeling bij ons terecht.

Vestigingen

Maak direct een afspraak bij een van onze 9 vestigingen. Onze salon gediplomeerde medewerkers staan u graag te woord.

Utrecht

Eindhoven

Den Haag

Den Bosch

Maastricht

Nijmegen

Oss

Rotterdam

Tilburg

Bericht versturen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?