No-Hair Studio

My first Boyzilian; alle schaamte voorbij

My first Boyzilian; alle schaamte voorbij

Ver voordat ik deze afspraak maakte, leerde ik over de mannelijke wax, de Boyzilian. Tijdens een aflevering van Geordie Shore werd een fors behaarde man onthaard door de jolige Britten. Zijn schaamstreek en bilspleet vielen ten prooi aan de schoonheidsspecialisten in spe. Op handen en knieën zat hij op tafel en na meerdere keren trekken waren zijn billen ontdaan van ieder haartje. Het zag er niet prettig uit. Mijn eerste ervaring en een pijnlijk vooruitzicht.

Na een bliksemsnelle kennismaking neemt ze me mee de trap op naar de chocoladekamer. Ik stap een chocoladekleurige kamer binnen en aan de muur hangen portretten van chocoladerepen met een gouden omlijsting. Ik waan me in de film Chocolate. Amber vraagt me alles ten zuiden van mijn middel uit te trekken. Helaas ben ik zowel fysiek als mentaal onvoorbereid, maar terugkrabbelen gaat niet meer. Hup, uit die broek. Open en bloot neem ik plaats op de neergeklapte stoel. Als pleister op de wond krijg ik een handdoekje om de nerveuze situatie te bedekken. Het heeft niet veel nut aangezien het niet meer dan mijn T-shirt bedekt, maar het helpt me de eerste minuten door.

De warme chocolade wax
Gelukkig mag ik gewoon op mijn rug blijven liggen. De houding die ik moet aannemen is een ware trainingssessie. Mijn hakken moet ik naar de plek des onheils optrekken en mijn knieën moeten zo ver mogelijk uit elkaar. Zie het als een mannelijke zwangerschapshouding. Na een korte inspectie draait Amber zich om naar haar werktafel waar drie bakjes op staan. Ze steekt een ijscostokje in het middelste potje en rolt er iets op wat lijkt op Nutella. Ze smeert het warme goedje op mijn edele delen en ik weet niet of ik het nou fijn of naar vind. Tijdens het afkoelen verhard de chocopasta en even later kan het touwtrekken beginnen.

Het is geen fijn gevoel, dat trekken, maar een regelrechte marteling is het ook weer niet. Sommige dichtbegroeide plekjes zijn ellendig, maar na een paar keer goed puffen is die pijn vertrokken. Ik denk dat een klap met vlakke hand mij meer pijn doet. Met Amber is het ook top. We praten over werk, vakantie, koetjes en kalfjes. Ze is een menselijk kalmeringsmiddel. Wat wel enorm aan me knaagt is deze houding. Tot aan trillende beentjes toe. Als ze klaar is met het haar beneden de stam, mag ik ze weer strekken. Veel langer zou ik ook niet volhouden. Hetzelfde riedeltje herhaalt ze aan de bovenzijde. Het wordt pas weer spannend als de voorzijde klaar is.

De achterzijde
In tegenstelling tot Geordie Shore moet ik een foetushouding aannemen, al blijf ik op mijn rug liggen. Mijn knieën zijn opgetrokken tot aan mijn sik. Zij neemt plaats achter mijn uitgang en herhaalt haar routine nogmaals. Tegen mijn verwachting in doet dit nog het minst zeer. Nog geen tien minuten later is het klaar. Ze smeert mijn branderig babyhuidje in met een verzachtende crème en ik mag de stoel uit. Enigszins gehaast trek ik mijn broek en boxershort weer aan. Amber adviseert mij om de boel met body scrub te wassen. Dit zal ingegroeide haren tegengaan. Op naar de drogist dus.

We schudden elkaar wederom de hand en ik loop licht gebrand de zaak uit. Uiteindelijk heb ik meer last van de nare houding dan van het waxen zelf. Al met al was de behandeling niet zo erg. De komende drie weken heb ik een modelwaardige schaamstreek. Wellicht dat ik vaker op bezoek ga bij No Hair. Nutella zal ik daarentegen niet snel meer op mijn boterham smeren.

Nick heeft een behandeling gehad met de: So Yummy Hot & Strip Wax. Dit is een wax waar veel celebs enthousiast over zijn. De eerste chocoladebehandeling zonder calorieën! Het maakt je huid glad en glanzend en ruikt heerlijk! Nick heeft bij No Hair de Hollywood behandeling gekregen; wat dus helemaal kaal inhoudt.

Bron: Treatwell

Bericht versturen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?